رییس دبیرخانه سازمان غذاو دارو: کاربرپسند بودن رمز موفقیت نرم‌افزارهای دیدگاه است

رییس دبیرخانه سازمان غذاو دارو: کاربرپسند بودن رمز موفقیت نرم‌افزارهای دیدگاه است

رییس دبیرخانه سازمان غذاو دارو، بی‌شک رمز موفقیت چارگون در بازار رقابتی را باید کاربرپسند بودن مجموعه نرم‌افزارهای دیدگاه دانست.

IMG_20150901_113050روزبهانی – رییس دبیرخانه سازمان غذاو دارو در گفت‌گو با روابط عمومی چارگون با اشاره به استقرار سیستم‌های جامع اتوماسیون داری و منابع انسانی و مالی چارگون در این سازمان گفت: از سال 82 در وزارت بهداشت و درمان از نرم‌افزارهای چارگون در بخش‌های مختلف استفاده می‌کردیم بطوریکه 60 درصد دانشگاه‌های ما در آن دوره از اتوماسیون چارگون استفاده می‌کردند. در سال 88 این نرم‌افزارها در سطح وزارتخانه و زیرمجموعه‌های آن یکسره‌سازی شد.
وی با اشاره به مستقل شدن سازمان غذا و دارو از وزارت بهداشت و درمان گفت: در بدو ورود به سازمان 17 دبیرخانه در سازمان فعال بودند که توانستیم با سیستم‌های چارگون آنها را تجمیع کردیم.
رییس دبیرخانه سازمان غذا و دارو کاربرپسند بودن مجموعه نرم‌فزارهای دیدگاه را یکی از موفقیت‌های چارگون در این سازمان اعلام کرد و گفت: طراحی سیستم به قدری آسان و قابل یادگیری است که نیروهای قدیمی‌تر به راحتی به کارکنان تازه وارد آموزش‌های لازم را می‌دهند.
روزبهانی تاکید کرد: هم اکنون در سازمان غذا و دارو 900 کاربر و 140 کاربر از شرکت‌های تولیدی و وارد کننده لوازم آرایشی، بهداشتی و دارویی از سیستم چارگون استفاده می‌کنند.
وی با تاکید بر اهمیت پشتیبانی سیستم‌های نرم‌افزاری گفت: معتقدم دوستان ما در واحد پشتیبانی باید همواره خود را جای مشتری قرار دهند و تلاش کنند تا به خواسته‌های مشتری در کوتاه‌ترین زمان پاسخ دهند؛ چراکه ما در حال حاضر از نرم‌افزار چارگون به عنوان نرم‌افزار اختصاصی در بخش ورود و ترخیص کالاها و یا دربخش سامانه ثبت سفارش استفاده می‌کنیم؛ بنابراین انتظار داریم وقتی چنین اطلاعات حجیمی را به سیستم می‌دهیم، پشتیبانی خوبی هم از این سیستم‌ها صورت بگیرد.
وی پیشنهاد داد: حوزه پشتیبانی چارگون باید با مشتریان بزرگ خود که دارای ساختار گسترده هستند دائما جلسات مشترک داشته باشند.

نظرات کاربران 0 نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *