روایتی از 10 سال همراهی چارگون با دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز
مدیر اتوماسیون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز، دستاورد 10 سال همکاری با شرکت چارگون را سازماندهی ساختار اداری این دانشگاه دانست.
نویده خدایی، مدیر اتوماسیون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز در گفتوگو با روابط عمومی چارگون تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز حدود 10 سال است که همکاری نزدیک با شرکت چارگون دارد بطوریکه وارد شدن به چرخه اتوماسیون را با این شرکت تجربه کرده است .
وی ادامه داد: 10 سال قبل با وجود نبود سیستمهای جامع، هدف ما از ورود به چرخه اتوماسیون و تلاش برای مکانیزه شدن، تنها ساماندهی امور و ساختار اداری دانشگاه بود تا بتوانیم با استفاده از اتوماسیون موجود تا حدودی فرآیندهای اداری را بهینهتر و به تدریج، کاغذ را از سیستم اداری و مکاتبات خود حذف کنیم.
مدیر اتوماسیون دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز با اشاره به بررسی محصولات چندین شرکت تصریح کرد: در آن مقطع زمانی، همکاران ما با بررسی محصولات شرکتهای تولیدکننده نرمافزار اتوماسیون در نهایت محصولات چارگون را کاملتر و جامعتر تشخیص دادند؛ به همین دلیل ابتدا این نرمافزارها را در چندین مرکز راهاندازی و بعد، سیستم را در ستاد برقرار کردیم.
خدایی با بیان اینکه 6 هزار کاربر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز از محصولات چارگون استفاده میکنند، افزود: در سالهایی که همراه با محصولات چارگون پیش آمدهایم همراه با تغییر و تکمیل این محصولات، مزیتهای بهرهگیری از آنها نیز به طور قابل توجهی در ساختار دانشگاه و امور آن تاثیر داشته است به طوریکه هم اکنون با بهرهگیری از سیستم جامع اتوماسیون اداری و منابع انسانی چارگون و سایر خدماتش کلیه امور مربوط به مکاتبات، پرسنل و احکام کارگزینی مرتبط با آنها و سایر حوزهها تحت پوشش قرار داده شدهاند.
وی اذعان کرد: طبیعتا چالشهایی هم در این راه داشتهایم که به مرو زمان کمتر شدهاند؛ چرا که معتقدیم نرمافزار نمیتواند بدون ایراد باشد اما موضوع مهم این است که واحد پشتیبانی چارگون در هنگام وقوع مشکلات به بهترین شکل خدمات خود را ارائه داده است.
وی درباره ادامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز با شرکت چارگون نیز خاطرنشان کرد: با مهندس زرجویی و عامری برای استفاده بهینهتر از سیستمهای موجود، برنامههایی تدوین کردهایم که مهمترین آنها تجمیع سرورهایمان در مراکز مختلف است که تلاش داریم تا پایان سال آنها را تحت یک سیستم یکپارچه فعال کنیم.
وی با اشاره به ارائه نرمافزار پایشگر به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تبریز گفت: بررسی اجمالی درباره این نرمافزار داشتهایم و تهیه آن در مرحله تصمیمگیری است که به احتمال زیاد تهیه خواهد شد.
هیچ دیدگاهی ارسال نشدهاست!
در بحث پیرامون این مطلب شرکت کنید!