کارشناسان چارگون در نخستین همایش ریاکت در تهران از تجربیات بکارگیری این تکنولوژی در تغییر معماری نرمافزارهای دیدگاه و همچنین چالشها و تجربیات پیادهسازی آن برای مدعوین این همایش سخن گفتند.
به گزارش روابط عمومی چارگون، در نخستین همایش ملی ریاکت که روز پنجشنبه 11 بهمنماه در دانشگاه تهران برگزار شد، احسان مجدآبادی در سخنرانی خود به تشریح تجربه چارگون در بهرهبرداری از تکنولوژی ریاکت پرداخت.
کارشناس ارشد زیرساخت چارگون با اشاره به ماهها تحقیق و بررسی در انتخاب ریاکت خاطرنشان کرد: از آنجا که ریاکت از مدرنترین تکنولوژیها در اپلیکیشنهای تحت وب است، شرکت چارگون به دلیل پیچیدگیهای زیاد پروژه زاگرس که همان تغییر معماری دیدگاه است پس از تحقیقات و مطالعات زیاد از2 سال و نیم سال پیش ریاکت را انتخاب و شروع به استفاده از آن کرد.
به گفته وی، در واقع چارگون جزو اولین شرکتهایی است که از این تکنولوژی در مجموعه بزرگ نرمافزارهای دیدگاه استفاده کرده و تجربیات خوبی در آن کسب کردهاست.
مجدآبادی تاکید کرد: از مهم ترین مزیتهای React می توان به عملکرد و سرعت بالا و منبع باز بودن آن اشاره کرد. این تکنولوژی در بسیاری از پروژههای بزرگ دنیا استفاده شده و یکی از سریعترین و محبوبترین کتابخانههای تحت وب به شمار میرود.
وی ادامه داد: هدف ما از حضور در این همایش، آشناسازی توسعهدهندهها و برنامهنویسها با ابعاد مختلف این تکنولوژی بود. اینکه به شما اطمینان بدهیم در برابر همه هزینهها و سختیهایی که از بکارگیری این تکنولوژی متحمل میشوید، میتوانید به منافع و مزایای بیشمار آن توجه کنید و مطمئن باشید که استفاده از این تکنولوژی، ارزشآفرینی زیادی را به همراه دارد.
بنابراین گزارش، در بخش دوم همایش ریاکت شهباز توکلی- مدیر توسعه زیرساخت و محصول چارگون در پنل تخصصی از رویکرد مدیران و پیش زمینههای بکارگیری تکنولوژی React سخن گفت.
او تاکید کرد: کاربری تکنولوژی ریاکت، بخش کوچکی از پروژه بزرگ تغییر معماری مجموعه نرمافزاری دیدگاه و بکارگیری معماری پیازی است. ما در چارگون این تکنولوژی را به دلیل تعامل راحتتر با مجموعه پشتیبانیکننده انتخاب کردیم و معتقدیم با وجود سختیها و چالشهایش، ارزش افزوده قابل توجهای ایجاد کرده است.
توکلی ادامه داد: پتانسیل بسیاری در جوانان ایرانی وجود دارد که در زمینه ریاکت پیشرفت کنند اما مشکلی که در این میان وجود دارد، نبود ارتباط و بستر تعاملی توسعهدهندهها برای ارائه تجربیات و دانش خودشان است که فکر میکنم میتوان به اثرگذاریهای بعدی این همایش به عنوان نخستین گام در زمینه ایجاد فضای تعاملی بین توسعهدهندهها و مدرسین مختلف امیدوار بود.
به گزارش روابط عمومی چارگون، در این همایش سایر سخنرانان نیز از ضروت تعامل و ایجاد شبکه ارتباطی بین توسعهدهندهها و شرکتهای مختلف در حوزه بکارگیری تکنولوژیهای نوین مانند ریاکت گفتند. آنها معتقد بودند بسیاری از شرکتهای مطرح دنیای آیتی علاوه بر استفاده از ریاکت برای توسعه آن نیز برنامهریزی کردهاند. از آنجا که شرکتهای بزرگی مثل اوبر، پی پال، فیس بوک و… در حال استفاده از این تکنولوژی هستند؛ بنابراین با توجه به مزایای ریاکت Performance بالای آن در تمامی کشورهای توسعه یافته به عنوان محبوبترین تکنولوژی وب و موبایل، میتوان در ایران نیز از این تجارب بهره برد و همگام با تکنولوژی گام برداشت.