مهاجرت دانشگاه علوم پزشکی تهران به نسل جدید اتوماسیون اداری دیدگاه
فاز اول و دوم بهینهسازی و تغییر نسل اتوماسیون اداری همراه با استقرار نرمافزار مکاتبات ۵ دیدگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران عملیاتی شد.
حامد حاتم -کارشناس مسئول استقرار اتوماسیون اداری دیدگاه در گفتوگو با روابط عمومی چارگون یادآور شد: در فاز اول این پروژه، روالهای مکاتباتی، اطلاعات نرمافزار و دسترسیها در سازمان مرکزی دانشگاه، بررسی و بهینهسازی شدند.
به گفته وی، در فاز دوم نیز برای کاربران ستاد مرکزی و تمامی معاونتهای دانشگاه، کلاس آموزشی چگونگی بهرهبرداری از نرمافزار مکاتبات ۵ برگزار و در جریان پیادهسازی نهایی نرمافزار به سئوالات کاربران پاسخ داده شد.
حاتم تاکید کرد: هم اکنون کاربران واحدهای ذکر شده تمام مکاتبات خود را از طریق اتوماسیون اداری دیدگاه انجام میدهند و از امکانات و قابلیتهای جدید آن برای تسهیل فرآیندهای مکاتباتی، بهره میبرند.
وی تصریح کرد: در جریان تغییر نسل دیدگاه، قابلیتهایی مانند پیادهسازی انواع معماریهای خاص و مدلهای ویژه دبیرخانههای مختلف، امکان جداسازی پیشنویسها از مستندات رسمی و اجرای نرمافزار در همه مرورگرهایSafari ،Chrome ، Firefox و IE مورد استقبال کاربران اتوماسیون اداری دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت.
وی همچنین از آغاز فاز سوم پروژه تغییر نسل اتوماسیون اداری دیدگاه در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و افزود: این فاز از مدیریت پروژه شامل آموزش و عملیاتی کردن نرمافزار مکاتبات ۵ در دانشکدهها، بیمارستانها، مراکز تحقیقاتی و شبکههای بهداشت دانشگاهست.
به گزارش روابط عمومی چارگون، دانشگاه علوم پزشکی تهران از کاربران قدیمی مجموعه نرمافزاری دیدگاه است و تاکنون نرمافزارهای مختلفی از راهکارهای اتوماسیون اداری، منابع انسانی، مدیریت فرآیندها، پایشگر و دیدگاه همراه در آن عملیاتی شدهاند.
در حال حاضر علاوه نسل پنجم نرمافزار مکاتبات دیدگاه، نرمافزارهای مدیریت اسناد، فرمها، کارها، پرسنلی، حضور و غیاب، تشکیلات سازمانی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد استفاده کاربران قرار میگیرند.
بنابراین گزارش، علاوه بر تغییر نسل اتوماسیون اداری دیدگاه، پروژه هوشمندسازی سیستم منابع انسانی در حوزه بهداشت و درمان را نیز میتوان از دیگر اقدامات موثر چارگون در این دانشگاه دانست.
در این پروژه که با هدف کاهش خطای کاربران طراحی و اجرا شد، اتفاقات مهم و تاثیرگذاری در جمعآوری اطلاعات و دستهبندی آنها رخ داده است که از مهمترین آنها میتوان به کاهش خطا در ثبت اطلاعات و در نتیجه ارائه آمار و اطلاعات دقیق و مرتب به نهادهای بالادستی به ویژه وزارت بهداشت و درمان اشاره کرد.
با هوشمندسازی سیستم منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کاربران میتوانند با بهرهگیری از ابزار پیشرفته گزارشگیری، آمارها و گزارشهای دقیقتر و کارآمدتری را در اختیار مدیران خود، قرار دهند.
هیچ دیدگاهی ارسال نشدهاست!
در بحث پیرامون این مطلب شرکت کنید!