سرپرست راهکار لجستیک چارگون اهمیت نرمافزارهای این حوزه را تشریح کرد: پوشش عملیاتهای فیزیکی سازمانهای مشتری
سرپرست راهکار لجستیک چارگون تاکید کرد: نرمافزارهای راهکار لجستیک دیدگاه به دلیل پوشش نیازهای سختافزاری و فیزیکی سازمانهای مشتری، جایگاه ویژهای را در بازار رقابتی پیدا کردهاند.
امیرهوشنگ کرمی در گفتوگو با روابط عمومی چارگون تاکید کرد: نرمافزارهای راهکار لجستیک دیدگاه به چنان تکامل، پایداری و درجه ایدهالی رسیدهاند که در استراتژیهای فروش به جایگاه ویژهای دست یافتهاند و در سبد فروش محصولات دیدگاه جزو برترینها هستند.
وی ادامه داد: خوشبختانه با درک اهمیت نرمافزارهای لجستیک از سوی دستگاههای دولتی و فعالان بخش خصوصی، امروز شاهد استقبال از نرمافزارهای این حوزه در بازار هستیم.
به گفته کرمی، در حال حاضر مشتریانی داریم که نرمافزارهای هیچ حوزه دیگر دیدگاه را ندارند؛ اما نرمافزارهای حوزه لجستیک را خریداری کردهاند.
وی بانک صنعت و معدن و بانک آینده را از بزرگترین سازمانهای مشتری مجموعه دیدگاه معرفی کرد و گفت: نیاز اصلی این 2 بانک راهاندازی نرمافزارهای حوزه لجستیک در حوزه خرید و تدارکات و اموال بود و مدیران آنها علاقمند بودند تا هر چه سریعتر از کارایی مجموعه لجستیک چارگون بهره ببرند.
سرپرست راهکار لجستیک چارگون، دلیل استقبال از نرمافزارهای حوزه لجستیک را افزایش درک و آگاهی نسبت به کارکرد نرمافزارهای این حوزه سازمانها و فعالان اقتصادی خصوصی دانست.
وی گفت: سازمانهای دولتی و خصوصی عموما درحوزههایی مانند مکاتبات، پرسنلی، منابع انسانی، مالی و … از software برای کارهای نرم خود استفاده میکنند و در نهایت، مجموعهای دیتا و اسناد هستند؛ اما در جایی که سازمانها با سختافزار و کالا در تعاملاند نرمافزارهای لجستیک، عملیاتهای فیزیکی سازمان مانند خرید کالا، جمعآوری اطلاعات اموال سازمانها و … را پوشش میدهند.
کرمی یادآورشد: برای همین هم ادعا داریم که نرمافزارهای راهکار لجستیک مثل «جمع دار» صرفا نرمافزار و اپلیکیشن نیست؛ بلکه ابزاری تسهیلگر برای فرآیندهای فیزیکی سازمانهای مشتری است.
سرپرست راهکار لجستیک چارگون اضافه کرد: درست است که قسمتی از فرآیندهای فیزیکی سازمانها نیز مربوط به جمع آوری دیتاها و اسناد است؛ اما قسمت بزرگی از این فرآیندها مستقیما کالاها، اموال و املاک که وجود فیزیکی دارند را در برمیگیرند که بخش مشکل ماجراست.
کرمی با اشاره به اینکه بسیاری از سازمانهای مشتری از قوانین بالادستی و دستورالعملهای نهادهای نظارتی کماطلاعند، افزود: مثلا در بحث اموال، شاید 3 تا 4 سال است که به طور جدی و نرمافزاری در بحث اموال دولتی و آیین نامهها آمده است؛ اما سازمانها هنوز نسبت به پیادهسازی این قوانین به شکل منسجمی که وزارت دارایی تنظیم کرده است، درک کاملی ندارند و از ما راهکار میخواهند.
وی ادامه داد: در چند بخش که مهمترین آنها نرمافزار اموال است، باید در قالب قوانین، کار کنیم که خوشبختانه در این زمینه، ارتباط بسیار خوبی با وزارت دارایی داریم و برای اجرای یک هدف مشترک ملی که ساماندهی وضعیت اموال سازمانهای دولتیست با هم همکاری میکنیم.
به گفته کرمی، در حوزه خرید و تدارکات نیز توجه به آییننامه معاملات سازمانها و ارائه راهکارهای نرمافزاری مناسب در این بخش همواره مورد توجه ماست.
هیچ دیدگاهی ارسال نشدهاست!
در بحث پیرامون این مطلب شرکت کنید!